دوشنبه ۰۴ اسفند ۱۴۰۴
۱۴:۴۲ - ۰۲ مرداد ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۵۰۰۴۷۷
دانشگاه

معاون فرهنگی وزیر علوم:

برگزاری کنسرت در دانشگاه‌ها ممنوع است/حضور ۸۰ درصدی دانشجویان در فضای مجازی

غلامرضا غفاری,اخبار دانشگاه,خبرهای دانشگاه,دانشگاه
معاون فرهنگی وزیر علوم گفت: برگزاری کنسرت موسیقی در دانشگاه ممنوع است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، غلامرضا غفاری معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با تاکید بر اینکه در دانشگاه کنسرت موسیقی نداریم٬ خاطرنشان کرد: اما بحث موسیقی فاخر مطرح است و در قالب برنامه‌های دانشجویان در دست اقدام و برنامه‌ریزی است. این برنامه در برخی دانشگاه‌ها برگزار نیز می‌شود.

او با اشاره به اهمیت عرصه فرهنگی و اجتماعی در دانشگاه گفت: عرصه فرهنگ در حال سخت‌تر و پرمشغله‌تر و مهم‌تر شدن در دانشگاه‌ها است.

غفاری با تأکید بر زیست فرهنگی دانشگاهیان و دانشجویان افزود: در کنار کار‌های ویژه دانشگاه‌ها باید این موضوع شناخته شود و بر اساس نسل جدید دانشگاه‌ها و دانشجویان تغییرات لازم انجام شود.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به موضوع حضور دانشجویان در فضای مجازی پرداخت و اظهار کرد: ۷۰ درصد جمعیت ایران در فضای مجازی حضور دارند و این قابلیتی است که از آن به‌عنوان جمعیت هوشمند نام برده می‌شود که نگاه سلبی و ایجابی در آن می‌توان در نظر گرفت.

او این جمعیت‌ها را دارای چالاکی و سرعت بسیار دانست و افزود: این فضا‌ها اساساً ساختار گریز هستند و در فضای فرهنگی و اجتماعی که به دنبال کار ساختاری و دارای چارچوب هستیم، کار را سخت و مشکل می‌کند.

غفاری همچنین از آمار حضور دانشجویان در فضای مجازی نیز خبر داد و خاطرنشان کرد: بیش از ۸۰ درصد دانشجویانی که در فضای مجازی حضور دارند، بالغ بر ۳ ساعت از زمان خود را در این فضا می‌گذرانند و نشان از زمان فراغت بالایی دانشجویی است.

او با تأکید بر لزوم حضور افراد خبره و کارشناس در حوزه فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تصریح کرد: بر اساس شاخص‌ها و سنجه‌ها، باید امکان تصمیم‌گیری و نظام مدیریت شکل بگیرد.

معاون وزیر علوم دانشجویان را دچار یاس و انفعال جدی دانست و گفت: تمام مشارکت‌ها در حوزه‌های کلاسیک فرهنگی و اجتماعی توسط فقط ۱۰ درصد دانشجویان انجام می‌شود و ۹۰ درصد دانشجویان نسبت به این فعالیت یا بی‌تفاوت هستند، یا دچار انفعال و یا توجهی به این موضوعات ندارند.

او تنوع نگاه‌ها در حوزه فرهنگی و دانشجویان را ازجمله دیگر چالش‌های موجود در دانشگاه‌ها عنوان کرد و افزود: تضاد‌ها و تعارض‌ها در دانشگاه باید به یکدیگر وصل شوند و به صورت یکپارچه کنار هم قرار گیرند تا علاوه بر نقد یکدیگر، تقابل میان آن‌ها ایجاد نشود، زیرا ایجاد تقابل‌ها هزینه و زحمت مضاعفی را برای دانشگاه‌ها ایجاد می‌کند.

غفاری یکی از علل محل رجوع بودن دانشگاه‌ها را ناشی از نبود احزاب دانست و ادامه داد: این جبران وظایف و کارکرد‌های احزاب در زمان‌هایی همچون انتخابات بر دوش دانشگاه‌ها می‌افتد.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم به موضوع حجاب و پوشش در دانشگاه‌ها نیز اشاره کرد و گفت: رعایت قوانین موجود و ایجاد باورپذیری برای دانشجویان رویکرد اصلی در این حوزه است که در صورت ارتقا باورپذیری این موضوع، رعایت قوانین آن نیز راحت‌تر انجام می‌شود.

  • 9
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش