چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۳:۱۰ - ۰۴ مهر ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۷۰۰۹۹۲
سایر ورزشها

کرمی: باید انتخابی برگزار شود

یوسف کرمی,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,ورزش
قهرمان پیشین جهان و آسیا گفت: لزومی ندارد برای هر مسابقه‌ی گرندپری تیم کامل را اعزام کنیم.

یوسف کرمی در گفت‌وگو با ایسنا درباره نتایج تیم ملی تکواندو در مسابقه‌های گرندپری مراکش و کسب تنها یک مدال برنز از این رقابت‌ها اظهار کرد: اگر بخواهیم واقعیت را بگوییم عملکرد تیم ملی تکواندو در گرندپری‌ها چه در مراکش و چه در مسکو خوب نبود. متاسفانه یکی از بازیکنان تیم ملی سه بازی پشت سر هم به یک نفر می‌بازد.

 

سجاد مردانی در سه دیدار اخیرش برابر ماهاموچو از بریتانیا می‌بازد و این اصلا خوشایند نیست. این شکست‌ها نشان از آن دارد که یا کاری برای پیشرفت صورت نگرفته است و یا اگر اقدامی هم شده به هیچ عنوان کارشناسی نبوده است و همین مساله موجب می‌شود بازیکنان ما دست خالی از رقابت‌ها برگردند. احساس می‌کنم در بحث شناخت از حریفان و آنالیز باید بسیار فنی‌تر و ریزتر کار کرد زیرا اگر نفرات ما عقب بیفتند در ادامه کار بسیار سخت می‌شود.

 

کرمی در ادامه صحبت‌هایش افزود: باید جواب این سوال را داد که آیا واقعا لزومی دارد یک سری از نفرات حتما در مسابقه‌های گرند پری باشد یا خیر؟ وقتی بازیکن در طول دوره تمرین‌ها و آماده‌سازی با آلترناتیو خاصی روبه‌رو نیست و رقیبی ندارد، انگیزه‌اش نیز کم می‌شود.

 

همه حرف‌هایی که من در اینجا می‌زنم فقط جنبه کارشناسی دارد و دوست دارم بازیکنان هم از من دلخور نشوند چرا که من از لحاظ فنی به نقد و بررسی تیم ملی می‌پردازم و کاری با شخصیت این دوستان ندارم و فکر نکنند که ما دشمنیم بلکه به عنوان یک دوست می‌خواهم راه حل خروج از بحران را نشان دهم. این واقعیت است. وقتی سجاد مردانی در تمرین‌ها با فشار خاصی از لحاظ رقیب مواجه نیست بالطبع آن گونه که باید و شاید تلاش نمی‌کند.

 

من خودم سال‌ها در اردوها بوده‌ام. وقتی می‌دیدم حریفم خیلی تلاش می‌کند من هم تلاشم را بیش‌تر می‌کردم. در حال حاضر وقتی تکواندوکاری می‌داند که چه ببرد و چه ببازد نفر اصلی وزن خودش است مطمئنا آن انگیزه و انرژی کافی را نخواهد داشت. هرچند گرندپری بر اساس سهمیه است ولی لزومی ندارد وقتی نمی‌توانیم نتیجه بگیریم تیم کامل اعزام کنیم. به نظرم ما یک برهه زمانی می‌توانیم اعزامی به گرندپری‌ها نداشته باشیم و در این فرصت با یک برنامه‌ریزی بهتر و با نفراتی آماده‌تر دوباره در مسابقه‌ها حاضر شویم.

 

این کارشناس تکواندو با اشاره به عملکرد میرهاشم حسینی در وزن ۶۷ - کیلوگرم و حذف در دور نخست ادامه داد: میرهاشم حسینی که بازیکن وزن سوم است به تازگی در وزن چهارم بر روی شیاپ چانگ رفت. از طرفی دیگر هرچند حسینی به لحاظ قدی و بدنی توانایی حضور در وزن چهارم را دارد اما بهتر بود قبل از گرندپری در چند تورنمنت بین‌المللی شرکت می‌کرد تا شرایط وزن چهار دستش بیاید و در این وزن جا بیفتد.

 

همان گونه که در مورد ابوالفضل یعقوبی این کار انجام شد و او پس از حضور در چند تورنمنت در وزنش جا افتاد. لزومی ندارد چون بازیکن سهمیه گرفته حتما به رقابتی اعزام  شود این درست نیست ما بازیکنی را اعزام کنیم که در دور اول به حریفی که عنوان‌دار نیست ببازد و حذف شود.

 

در وزن ۵۸- کیلوگرم هم دو نفر را اعزام کردیم که به نظرم لزومی به انجام این کار نبود. این طرز فکر درستی نیست که بگوییم دو نفر را آماده داشته باشیم و به همه رقابت‌ها اعزام‌شان کنیم. همه این سفرها هزینه‌های میلیونی در پی دارد که این پول‌ها می‌تواند در بحث پایه هزینه شود.

 

قهرمان پیشین جهان و آسیا خاطرنشان کرد:‌ قرار نیست در همه گرندپری‌ها شرکت کنیم و لزومی ندارد هر بار با تیم کامل به این مسابقه‌ها برویم و هرگاه که احساس شد بازیکنان از کورس امتیازی عقب افتاده‌اند می‌توانیم به چند تورنمنت سطح پایین‌تر اعزام‌شان کنیم تا با یک مدال خوب بتوانند خودشان را به رنک‌های بالا برسانند. هرچند این نظرات من شاید با دیدگاه سرمربی تیم ملی متفاوت باشد ولی مسابقه دادن‌های زیاد دلیلی برای موفقیت نیست.

 

در سال‌های اخیر بازیکنان ما در همه مسابقه‌ها حضور پیدا کردند و بهترین‌های وزن خود بودند اما در المپیک کاملا از لحاظ بدنی فرسوده شدند و هیچ نتیجه‌ای نگرفتیم.  در چند ماه اخیر برای مثال میرهاشم حسینی هم در المپیاد و هم در جهانی و هم در گرندپری حاضر بوده و این همه مبارزه بدن بازیکنان را خسته می‌کند.

 

همین اتفاق برای فرزان عاشورزاده اتفاق افتاد و او دو سال در همه مسابقه‌ها حاضر بود و قهرمان شد اما هم‌اکنون پس از یک سال تنها یک مدال برنز را کسب کرد. این که در رنکینگ بالا باشیم اما در المپیک نتیجه نگیریم که به درد نمی‌خورد.

 

کرمی در مورد عملکرد فنی مهدی بی‌باک، سرمربی تیم ملی در مدت حضورش بر روی نیمکت تکواندو ایران گفت: بی‌باک بازیکن خیلی خوبی بود ولی کارنامه هر فردی با نتایج و مدال‌هایی که گرفته سنجیده می‌شود. از زمان هدایت بی‌باک تا به این لحظه تکواندو ایران نتایج چشمگیری کسب نکرده است. در گرند پری‌ها هم که نتایج ضعیف بود.

 

این دارنده مدال برنز المپیک در مورد حاشیه‌های تمام نشدنی پس از درگیری‌ها بین مهدی خدابخشی و بهنام اسبقی با سرمربی تیم ملی و فدراسیون تکواندو و استفاده نکردن از این دو نفر به دلیل همین  اختلاف‌های شخصی در ترکیب تیم ملی اظهار کرد: این مساله واقعا جای تامل دارد و باید مدیریت شود. اختلاف در هر سطح و در هر نهادی ممکن است پیش بیاید. نکته هم مدیریت کردن این اختلافات پیش آمده است تا حاشیه‌ها زود از بین برود.

 

این اتفاقات و مشکلات پیش آمده در ماه‌های گذشته را من تا به حال در تکواندو ایران به چشم ندیده‌ بودم. آن گونه که من اطلاع دارم فدراسیون پیگیری حل و فصل این مشکل است. جدا از این مسائل سرمربی تیم ملی حرمت دارد و بازیکنان باید در همه حال گوش به فرمان مربی باشد. هرچند معتقدم دو طرف باید برای حل این مساله کمی از مواضعش کوتاه بیایند و با تعامل مشکلات حل شدنی است.

 

کرمی در پایان در مورد برگزاری دیدارهای انتخابی برای مسابقه‌هایی که تیم ملی به رقابت‌های بین‌المللی اعزام می‌شود گفت: من شخصا به انتخابی اعتقاد کامل دارم. از یک طرف که با برگزاری دیدار انتخابی بهترین نفر هر وزن به رقابت‌ها اعزام می‌شود که در صورت کسب نکردن موفقیت سرمربی می‌تواند تا حدودی خود را تبرئه کند هرچند بحث فنی و توانایی جدا از این‌ مسائل است.

 

اما اگر انتخابی برگزار نشود در صورت شکست هر کس از هر جایی می‌تواند هر حرفی را بزند. در کل مساله اصلی خود بازیکنان است. وقتی بازیکنان بدون حریف تمرینی و رقیب باشد انگیزه لازم را ندارند. در دوره ما هم من تا سال ۲۰۱۴ برای پوشیدن پیراهن تیم ملی همواره انتخابی زدم.

 

با برگزاری دیدارهای انتخابی هم از بازیکنان تا کادر فنی و خانواده‌ها هم راضی هستند مگر آن که فاصله بین دو نفر بسیار زیاد باشد. در حال حاضر تیم ملی تکواندوی ایران یک سری نفرات گلچین بر اساس رنکینگ جهانی دارد. بازیکن تکواندو باید برای هر تورنمنت با رقیبان دیگرش مبارزه کند و در صورت بهترین بودن پیراهن تیم ملی را بپوشد.

 

 

 

  • 9
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
مینا ساداتی بیوگرافی مینا ساداتی بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۱۰ آذر ۱۳۶۰

محل تولد: کاشان، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون

تحصیلات: فوق لیسانس گرافیک از دانشگاه هنرهای زیبای تهران

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

ادامه
شاه نعمت الله ولی شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه ایرانی

تاریخ تولد: ۱۴ ربیع الاول۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

نام های دیگر: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

پیشه: فلسفه و تصوف

مکتب: عارف و تصوف

آثار: شرح لمعات، رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
مائوریستو موتا پائز بیوگرافی مائوریسیو موتا پائز؛ سرمربی والیبال

تاریخ تولد: ۲۶ مه ۱۹۶۳

محل تولد: ریو دو ژانیرو، برزیل

ملیت: فرانسه

حرفه: سرمربی والیبال

آغاز فعالیت: سال ۱۹۹۴ تاکنون

ادامه
فرشید اسماعیلی بیوگرافی فرشید اسماعیلی فوتبالیست جوان ایرانی

تاریخ تولد: ۴ اسفند ۱۳۷۲

محل تولد: بندرلنگه، هرمزگان، ایران

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک هجومی

باشگاه کنونی: پیکان

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر 

ادامه
رضا عطاران بیوگرافی رضا عطاران؛ ستاره سینمای کمدی ایران

تاریخ تولد: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۴۷

محل تولد: مشهد

حرفه: بازیگر، کارگردان، فیلم‌نامه‌نویس، تدوین‌گر، خواننده

آغاز فعالیت: ۱۳۶۹ تا کنون

تحصیلات: دانشجوی انصرافی دانشکدهٔ هنرهای زیبای دانشگاه تهران 

ادامه
اسدالله شعبانی بیوگرافی اسدالله شعبانی شاعر و نویسنده آثار کودک

تاریخ تولد: ۴ تیر ۱۳۳۷

محل تولد: روستای بهادربیگ از توابع همدان

محل زندگی: تهران

حرفه: شاعر، نویسنده، منتقد ادبی، کارشناس بازنشسته کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

تحصیلات: فارغ التحصیل رشته زبان و ادبیات فارسی

آثار: خرمن شعر خردسالان، جستاری پیرامون شعر کودک در ایران، قصهٔ امشب، پولک ماه، دختر باغ آرزو، پرسه‌های شبانه

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • سه شنبه ۲۵ اردیبهشت
    لیگ برتر امارات
    شارجه امارات - حتا
    ۱۷:۴۰
  • لیگ برتر امارات
    عجمان - الجزیره امارات
    ۲۰:۳۰
  • لالیگا اسپانیا
    اوساسونا - مایورکا
    ۲۱:۰۰
  • لیگ برتر انگلیس
    تاتنهام - منچسترسیتی
    ۲۲:۳۰
  • لالیگا اسپانیا
    رئال مادرید - آلاوس
    ۲۳:۰۰
  • لالیگا اسپانیا
    خیرونا - ویارئال
    ۲۳:۳۰
  • چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت
    لالیگا اسپانیا
    سویا - کادیز
    ۲۱:۰۰
  • لیگ برتر انگلیس
    برایتون - چلسی
    ۲۲:۱۵
  • لیگ برتر انگلیس
    منچستریونایتد - نیوکسل
    ۲۲:۳۰
  • لیگ یک فرانسه
    نیس - پاری سن ژرمن
    ۲۲:۳۰
  • جام حذفی ایتالیا
    آتالانتا - یوونتوس
    ۲۲:۳۰
ویژه سرپوش