جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳
کد مقاله: ۱۴۰۱۰۶۰۰۴۵

انواع مدل نرده راه پله

نرده راه پله,تصاویر زیبای نرده راه پلهنرده راه پله
نرده های راه پله به جهت ایجاد یک تکیه گاه نصب می شوند تا دست پایدار بماند و از سقوط افراد پیشگیری می کنند. این نوع نرده ها در پله های برقی، راه پله ساختمان ها به منظور بالا و پایین رفتن آسان تر افراد به کار گرفته می شوند.

نرده راه پله:

نرده راه پله یک المان ضروری برای افرادی است که در ساختمان خود پله دارند، این مورد نه تنها از سقوط افراد جلوگیری می کند بلکه به شدت برای دکوراسیون داخلی نیز حائز اهمیت می باشد. در صورتی که نوع نرده و متریال مورد نیاز را برای ساخت آن درست انتخاب کنید به طور قطع جذابیت خاصی به خانه شما خواهد داد. 

نرده های راه پله نه تنها یک عنصر اساسی برای تکمیل نمای راه پله است بلکه یک المان ضروری برای فعال کردن و زیبایی ساختمان نیز محسوب می شود. 

نرده راه پله,نرده راه پله فلزینرده راه پله فلزی خاص

چرا باید از نرده راه پله استفاده کنیم؟

امروزه با افزایش جمعیت و ساخت و سازهای آپارتمانی همچنین خانه ویلایی که به شکل دوبلکس ساخته می شوند، باید اتصالاتی وجود داشته باشد تا طبقات را به همدیگر وصل کند و این موضوع یک امر ضروری است. 

از طرفی در برخی از خانه ها راه پله به شکل بدون نرده طراحی می شوند، اما باید برای حفظ امنیت و حفاظت از افراد نصب نرده را یک موضوع تا حدودی اجباری دانست.

اگر در ذهن خود دو راه پله را در نظر داشته باشید که یکی نرده دارد و دیگری بدون نرده است. مسلما پله های نرده دارد بیشتر به مذاق شما خوش می آیند، نیاز به این موضوع در صورتی که در منزل کودک دارید تشدید خواهد شد. 

طراحی راه پله و نرده های آن را به دست معماران و طراحان بسپارید تا با توجه به دکوراسیون داخلی منزل شما بهترین و مناسب ترین گزینه را انتخاب کنند. 

شکل و جنس نرده های راه پله باید با سایر اجاز کاملا هماهنگی داشته باشد و با متریال های به کار رفته در دکوراسیون ست باشد. در غیر این صورت یک ناهماهنگی در ساختمان ایجاد می شود که از لحاظ بصری مشکل ایجاد می کند. 

از متریال های مختلفی برای ساختن نرده های پله استفاده می شود، چوب، شیشه، استیل و... از نمونه های این متریال هستند که هرکدام از آنها مزایا و معایبی را به همراه دارند. 

نرده در کدام مکان ها مورد استفاده قرار می گیرد؟

نرده و مخصوصا نرده های راه پله جزئی از دکوراسیون داخلی و خارجی هر مکانی که قصد داریم از آن استفاده کنیم، محسوب می شود. در اکثر مواقع باتوجه به مکانی که در نظر داریم از نوع خاصی استفاده می شود. برای انتخاب هرکدام از این موارد می توان هدف حفاظتی و زیبایی را مدنظر قرار داد. اصل زیبایی را معمولا برای نرده هایی در نظر می گیرند که داخل خانه قرار دارند.

از نوع ساده تر با شکلی متفاوت برای افزایش امنیت روی دیوارها استفاده می شود، این مورد در داخل شهرها یا خیابان ها به عنوان یک وسیله جدا کننده نیز درنظر گرفته می شود. در این صورت شکل هندسی و ارتفاع متفاوتی دارند. برخی از این حفاظ ها در ارتفاعی بالاتر از سطح زمین قرار می گیرند و برخی کاملا روی زمین هستند. در صورتی که راه پله های مدنظر شما رد فضای آزاد قرار دارند باید جنس آنها را به گونه انتخاب کنید که تحت تاثیر آب و هوا قرار نگیرند، به همین دلیل از نرده هایی استفاده می شوند که استحکام، مقاومت و زیبایی را داشته باشند.

انواع نرده های راه پله:

نرده چوبی راه پله:

چوب یک متریال طبیعی است که از درختان جنگلی تهیه می شوند، در صنعت معماری و ساختمان سازی بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. این ماده از خصوصیات ویژه ای برخوردار است و به کار گرفتن آن در فضای خانه جذابیت و زیبایی ایجاد خواهد کرد. در صورتی که شما طرفدار روستیک هستید حتما از چوب به عنوان یک عنصر اصلی در فضای خانه استفاده کرده اید؛ در نتیجه از ظرافت و حال خوب ناشی از آن کاملا آگاهید. 

چوب ها کاربردهای گوناگونی دارند و به عنوان یک اصل دکوراتیو در نظر گرفته می شود، این موضوع امروزه بسیار رونق پیدا کرده است، یکی از نمونه های استفاده از چوب در نرده های راه پله است که با توجه به سلیقه فرد و فضای مورد نظر طراحی می شوند. 

نرده راه پله,نرده راه پله چوبی حلقوینرده راه پله چوبی حلقوی

نرده راه پله,نرده راه پله چوبینرده راه پله چوبی با طراحی خاص

نرده استیل راه پله:

استیل ماده ای بسیار مقاوم است در نتیجه برای ساختن نرده های راه پله انتخابی ایده آل خواهد بود. هدفی که برای نصب نرده در نظر می گیرند ایجاد یک محافظ در برابر سقوط است، استیل با داشتن خاصیت استحکام و دوام بالا برای این هدف بسیار مناسب خواهد بود. 

نرده های استیل مانند نوع چوبی آن نیاز چندانی به مراقبت ندارند زیرا سطح آن با اکسید کرومی پوشانده شده، در نتیجه از خوردگی یا زنگ زدگی دور است. نرده های استیل راه می توان به صورت ترکیبی با شیشه اجرا کرد. 

در طراحی دکوراسیون خانه های مدرن از نرده های استیل استفاده می شود که جلوه ای بی نظیر به فضا می بخشد. مقاومت بالای نرده های استیل در برابر انبساط، انقباض، رطوبت، تابش نور آفتاب، خط و خش از خصوصیات عالی این ماده محسوب می شود، علاوه بر این موضوع با گذشت زمان تغییر رنگ نمی دهد و همچنان جلای خود را حفظ خواهد کرد. برای راه پله های بیمارستان ها گزینه مناسبی هستند زیرا آلودگی را به خود جذب نمی کنند.

نرده راه پله,نرده راه پله اسیتلنرده راه پله با جنس استیل

نرده راه پله,نرده راه پله استیل خاصنرده راه پله استیل با طراحی خاص

نرده شیشه ای راه پله:

یکی از متریال های دکوراتیو برای طراحی ساختمان شیشه است، زیرا می تواند شفافیت خاصی به فضا ببخشد. این متریال توانایی عبور نور از خود را دارد به همین دلیل روشنایی زیادی را برای مکان مورد نظر ایجاد می کند. 

شاید شما هم نرده هایی از جنس شیشه را دیده باشید، در ابتدا ممکن است تعجب برانگیز باشد اما زیبا و خاص است. شیشه خاصیت شکنندگی را هم دارد و در برابر ضربه به راحتی می شکند اما باید اشاره کرد که انواع مختلفی از آن در بازار وجود دارد که برای راه پله استفاده می شوند. 

شیشه های نشکن مقاومت بسیاری در برابر تغییرات آب و هوایی و ضربه دارند، به همین دلیل به راحتی نمی شکنند و امنیت را برای ساکنان فراهم خواهند کرد. از جمله شیشه های مناسب برای ساخت نرده راه پله شیشه سکوریت و شیشه لمینت هستند، زیرا در برابر فشار و ضربه مقاوم می باشند.

نرده راه پله,نرده راه پله شیشه اینرده راه پله شیشه ای

نرده راه پله,نرده راه پله شیشه و استیلنرده راه پله ترکیب شیشه و استیل

نرده راه پله,رده راه پله شیشه ای شیکنرده راه پله شیشه ای زیبا

نرده فلزی راه پله:

نرده های فلزی نمونه دیگر از نرده های راه پله هستند که به دلیل استحکام و مقاومت بالا مورد استفاده قرار می گیرند. از جمله نکاتی که در این مورد باید توجه کرد ، جلوگیری از زنگ زدگی آنها است. امنیت بالاتر نسبت به سایر نرده ها از خصوصیات مثبت نرده های فلزی است از طرفی مقرون به صرفه هستند. 

نرده راه پله,نرده راه پله برای خانه دوبلکسنرده راه پله برای خانه دوبلکس

گردآوری: بخش دکوراسیون سرپوش

  • 10
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
علی نصیریان بیوگرافی علی نصیریان؛ پیشکسوت صنعت بازیگری ایران

تاریخ تولد: ۱۵ بهمن ۱۳۱۳

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر، نویسنده و کارگردان

آغاز فعالیت: ۱۳۲۹ تاکنون

تحصیلات: دانش آموخته مدرسه تئاتر در رشته هنرپیشگی

ادامه
پاوان افسر بیوگرافی پاوان افسر بازیگر تازه کار سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ تیر ۱۳۶۳ 

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر 

آغاز فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

تحصیلات: لیسانس رشته ی مدیریت بازرگانی

ادامه
امین پیل علی بیوگرافی امین پیل علی بازیکن تازه نفس فوتبال ایران

تاریخ تولد: ۱۷ دی ۱۳۸۱

محل تولد: گیلان

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک

تیم: تیم ملی فوتبال ایران

شماره پیراهن: ۱۵

ادامه
ابوطالب بن عبدالمطلب زندگینامه ابوطالب بن عبدالمطلب پدر امام علی (ع)

تاریخ تولد: ۳۵ پیش از عام‌الفیل

محل تولد: مکه

دیگر نام ها: عبدالمطلب، عبدالمناف، عمران

دلیل شهرت: رئیس قبیله بنی هاشم، پدر امام علی (ع)، عمو و حامی حضرت محمد (ص)

درگذشت: سال دهم بعثت

آرامگاه: مکه در گورستان ابوطالب

ادامه
رودریگو هرناندز بیوگرافی «رودریگو هرناندز»؛ ستاره ای فراتر از یک فوتبالیست | هوش و تفکر رمز موفقیت رودری

تاریخ تولد: ۲۲ ژوئن ۱۹۹۶

محل تولد: مادرید، اسپانیا

حرفه: فوتبالیست 

پست: هافبک دفاعی

باشگاه: منچسترسیتی

قد: ۱ متر ۹۱ سانتی متر

ادامه
موسی التماری بیوگرافی موسی التماری بازیکن فوتبال اردنی

تاریخ تولد: ۱۰ ژوئن ۱۹۹۷

محل تولد: امان، اردن

حرفه: فوتبالیست

باشگاه کنونی: باشگاه فوتبال مون‌پلیه فرانسه

پست: مهاجم

قد: ۱ متر ۷۶ سانتی متر

ادامه
اوسمار ویرا بیوگرافی اوسمار ویرا سرمربی تیم پرسپولیس

تاریخ تولد: ۳ ژوئیه ۱۹۷۵

محل تولد: ریو گرانده دو سول ، برزیل

حرفه: سرمربی تیم فوتبال

باشگاه کنونی: پرسپولیس

آغاز فعالیت: سال ۱۹۹۴

ادامه
اوستون ارونوف بیوگرافی اوستون ارونوف بازیکن فوتبال ازبکی در تیم های ایرانی

چکیده بیوگرافی اوستون ارونوف

نام کامل: اوستون رستم اوگلی اورونوف

تاریخ تولد: ۱۹ دسامبر ۲۰۰۰

محل تولد: نوایی، ازبکستان

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک تهاجمی

باشگاه کنونی: پرسپولیس

ادامه
اکرم عفیف بیوگرافی اکرم عفیف بازیکن برتر تیم ملی قطر

تاریخ تولد: ۱۸ نوامبر ۱۹۹۶

محل تولد: دوحه، قطر

حرفه: فوتبالیست

پست: وینگر

باشگاه کنونی: السد قطر

قد: ۱ متر ۷۶ سانتی متر

ادامه
ویژه سرپوش