شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۲
کد مقاله: ۱۴۰۰۱۰۰۰۵۱

چرایی و چگونگی دسترسی به محصولات سلامت محور و رژیمی

امروزه بیش از گذشته عوامل مخربی سلامت و تناسب اندام ما را تهدید می کنند. کیفیت بالا یا پایین محصولات مصرفی نقش بزرگی در سلامت یا بیماری ما ایفا می کنند. خیلی وقت ها میان تبلیغات راست و دروغ سردرگم می شویم. بازرگانی صداقت می تواند به خوبی بخشی از نیاز های ما را در حوزه ی محصولات سلامت محور و رژیمی مرتفع کند.

شاید برای شما هم سوال پیش آمده باشد که به کدام دسته از کالاها، محصولات سلامت محور گفته می شود؟ چه طور می توان از کیفیت این قبیل محصولات مطمئن شد؟ آیا تناسب اندام و حفظ وزن مناسب صرفا به مسئله ی زیبایی مربوط می شود؟ اصولا مصرف محصولات رژیمی چه ضرورتی دارد؟ با ما همراه باشید تا درباره ی این قبیل محصولات اطلاعات اجمالی کسب کنیم.

چرایی استفاده از محصولات رژیمی,مطمئن شدن از کیفیت محصولات سلامت محور,چرایی و چگونگی دسترسی به محصولات سلامت محور و رژیمیمحصولات سلامت محور مستقیما با سلامتی جسم ما در ارتباط هستند.

تعریف محصولات سلامت محور

در ساده ترین تعریف، محصولات سلامت محور محصولاتی هستند که مستقیما به سلامت انسان مربوط می شوند. محصولاتی که به طور بی واسطه توسط انسان به مصرف می رسند، از راه خوردن و نوشیدن، تماس با سطح پوست، استشمام و...

این محصولات برای تداوم حیات و بقای ما انسان ها ضروری هستند و به همین خاطر ضرورت تهیه ی همیشگی و بدون مشکل آن ها، در سیاست گذاری های کشور های مختلف جزو اولویت ها قرار می گیرند.

مهم ترین محصولات سلامت محور

بر اساس تعریفی که از محصولات سلامت محور ارائه شد؛ مهم ترین محصولات سلامت محور معرفی شده توسط سازمان غذا و داروی کشور عبارتند از: فرآورده های غذایی(به دلیل مصرف مستقیم و عبور از مجاری گوارشی)، دارو(به دلیل تاثیر بر بیماری و عبور مستقیم از مجاری گوارشی یا مصرف موضعی)، تجهیزات پزشکی، اقلام آرایشی و بهداشتی(به دلیل ارتباط مستقیم عموما با سطح پوست)، ملزومات مصرفی پزشکی، اسباب بازی کودکان(به دلیل اینکه با سطح پوست حساس کودک در ارتباط هستند و کودکان در سنین پایین اسباب بازی ها را بعضا داخل دهان خود نیز می کنند.)، مکمل های تغذیه ای(مانند انواع ویتامین ها و مکمل های بدنسازی)

مهم ترین محصولات سلامت محور,محصولات سلامت محور,مزیت اقتصادی تولید محصولات سلامت محور در کشورمحصولات سلامت محور دسته های گوناگونی از محصولات مصرفی انسان ها را شامل می شوند.

چه طور از کیفیت محصولات سلامت محور مطمئن شویم؟

در کشور های مختلف شاخص های متفاوتی برای سنجش کیفیت و اصالت این محصولات ارائه شده است. این شاخص ها توسط سازمان های غذا و دارو و نظام های سلامت، ارائه و توسط متولیان امر عملی می شود.

یکی از راه های آسانی که می تواند مارا از ایمنی محصولات سلامت محور تا حدی مطمئن کند؛ نشان ها و برچسب های اصالت محصولات است که توسط سازمان های بهداشتی و ناظرین، با بازدید از کارخانجات تولیدی کیفیت محصول را از ابعاد مختلفی مانند: سلامت فیزیکی،سلامت بیولوژیک و سلامت شیمیایی سنجیده می شود و در صورت تایید کیفی، این نشان ها بر روی محصولات چاپ یا چسبانده می شوند.

مهم ترین نشان های سلامت و ایمنی کالاها در ایران

مهم ترین نشان های سلامت و ایمنی این قبیل کالاها در ایران عبارتند از: نشان استاندارد، نشان غذا و دارو یا همان سیب بهداشت، نشانگر های رنگی تغذیه ای بر مواد غذایی، نشان ایمنی و سلامت بر برخی از محصولات و برچسب اصالت کالا که از طریق سامانه ی مختص خود قابلیت اعتبارسنجی دارد.

یکی از مهم ترین شاخص های ایمنی محصولات سلامت محور در ایران، سیب بهداشت یا نشان غذا و داروی سازمان غذا و داروست.

محصولات رژیمی,تعریف محصولات سلامت محور,مهم ترین شاخص های ایمنی محصولات سلامت محور سیب بهداشت یا نشان غذا و دارو

مزیت اقتصادی تولید محصولات سلامت محور در کشور

کشور ما از نظر کشت محصولات کشاورزی ظرفیت بالایی دارد. با وجود اینکه آب و هوای ایران به دلیل گرم و خشک بودن محدودیت هایی نیز به دنبال دارد. آن چیزی که برای افزایش تولید ناخالص داخلی سودمند است ارزش های افزوده ای است که تولید کنندگان و در نگاه کلان، کشور ها روی مواد خام ایجاد می کنند. وقتی به جای صادرات فرآورده های اولیه ی کشاورزی آن ها را به محصولات ثانویه ای تبدیل کنیم؛ سود اقتصادی بیشتری عاید کشور و مردم می شود.

همچنین محصولات سلامت محور محصولات مصرفی مردم هستند و برای زندگی ضروری اند. تا حدی که ممکن است باید در این خصوص خودکفا شویم که در صورت فشار های اقتصادی و تحریم های گوناگون، مردم در مضیقه قرار نگیرند. البته نکته ی حائز اهمیتی در این خصوص وجود دارد: درباره ی تولید محصولات سلامت محور نباید سرسری و بی دقت عمل کرد؛ اینکه درهای کشور را به روی واردات ببندیم و توقع داشته باشیم که همه ی کالاهای مورد نیاز مردم توسط تولید کنندگان داخلی تولید و توزیع شود توقع نا به جایی است.

تولید برخی از این محصولات سلامت محور در داخل کشور نسبت به واردات آن بسیار پرهزینه تر است. پس باید ابتدا کفه ی واردات و تولید را بسنجیم و مشخص کنیم که کدام روش برای کشور کارایی بیشتری دارد.

چرایی استفاده از محصولات رژیمی

یکی از علت های اساسی بحران اضافه وزن و دیابت که در سال های اخیر نه تنها در کشور ما، که در جهان فراگیر شده است سبک زندگی ناسالم غذایی است. سبک زندگی غذایی جدیدی که در دنیا مورد توجه قرار گرفته و شامل استفاده از فست فود ها و غذاهای پرکالری، چرب و ناسالم می شود؛ سلامت بخش زیادی از مردم را تحت تاثیر منفی خود قرار داده است. در چنین شرایطی است که ضرورت استفاده از محصولات رژیمی نمود پیدا می کند.

متاسفانه افزایش وزن و چاقی در کشور ما نسبت به متوسط جهانی نیز بالاتر است به طوری که معاون وزیر بهداشت فعلی کشور وضعیت کنونی را این طور توصیف کرده اند:(( شاخص متوسط چاقی بزرگسالان در جهان ۱۳.۲ درصد می باشد ولی در ایران این عدد به ۲۵ درصد می رسد.))

چاقی و افزایش وزن علاوه بر مشکلات اولیه ای که در ظاهر افراد ایجاد می کند؛ امکان ابتلا به مشکلات ثانویه ی جدی مانند: بیماری های قلبی، عروقی و انواع سرطان ها را تشدید می کنند. علاوه بر بحث سلامت جسمانی، داشتن تناسب اندام نیز استفاده از محصولات رژیمی را ضرورت می بخشند.

تناسب یا عدم تناسب اندام اثرات بسیاری بر روح و روان انسان ها می گذارند. در عصری که بسیاری از مردم دنیا علاقمند به کاهش وزن و تناسب اندام هستند و بازار عمل های جراحی این چنینی بسیار داغ است رفتار عاقلانه این است که ما با استفاده از محصولات سالم و رژیمی از مشکلات آینده پیشگیری کرده و از هزینه های هنگفتی که عمل ها و جراحی های زیبایی بر ما متحمل می کنند؛ جلوگیری نماییم.

چگونگی تهیه و دسترسی به محصولات رژیمی

محصولات رژیمی توسط کارخانجات و اماکن تولیدی مختلف و متنوعی تولید و توزیع می شود. اساسا برخی از مراکز و اماکن تولیدی، به شکل تخصصی بر تولید این محصولات تمرکز کرده اند. میتوانیم از طریق راه های ارتباطی تعیین شده توسط این شرکت ها برای خرید محصولاتشان اقدام کنیم. همچنین برای فهم میزان کالری محصولات می توانیم به جدول ارزش غذایی روی محصول توجه نماییم. عموما محصولات قندی و فرآورده های غذایی آماده، کالری بالاتری نسبت به سایر کالا ها دارند و به دلیل تاریخ مصرف طولانی شان، دارای انواع نگهدارنده ها هستند.

یکی از راه هایی که ما با استفاده از آن می توانیم از ارزش غذایی محصولات سلامت محور مطمئن شویم و با توجه به کالری آن ها تصمیم گیری کنیم جدول ارزش غذایی است که توسط ناظران سازمان غذاو دارو تایید و نصب می شود.

محصولات سلامت محور,مزیت اقتصادی تولید محصولات سلامت محور در کشور,محصولات رژیمی جدول ارزش غذایی

ما برای برطرف کردن نیاز های اولیه خود ناگزیر به استفاده از محصولات سلامت محور هستیم. محصولات سلامت محور بازرگانی صداقت همچون جو دو سر پرک و کینوا و ... بهترین محصولات موجود در بازار هستند.

  • 10
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
زندگینامه لقمان حکیم زندگینامه لقمان حکیم و روایت های قرآنی وی

دوران زندگی: دوران حضرت داوود

محل تولد: حبشه

شهرت: لقمان حکیم

محل دفن: فلسطین یا ناحیه راشدیه در شمال بغداد

زندگینامه لقمان حکیمبیوگرافی لقمان حکیم

ادامه
سروش صحت بیوگرافی سروش صحت بازیگر و مجری پرطرفدار ایرانی

تاریخ تولد: ۸ آذر ۱۳۴۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و مجری

آغاز فعالیت: ۱۳۷۶ تاکنون

تحصیلات: لیسانس آلودگی شیمیایی دریا

ادامه
عبدالقادر گیلانی زندگینامه عبدالقادر گیلانی شاعر و عارف قرن ششم

تاریخ تولد: ۱ رمضان ۴۷۱ هجری قمری

محل تولد: صومعه سرا، گیلان

محل زندگی: گیلان، بغداد

حرفه: عارف، صوفی، محدث، و شاعر

درگذشت: ۸ ربیع الاول ۵۶۱ هجری قمری

محل دفن: محله باب ‌الشیخ بغداد

ادامه
استیو جابز زندگینامه ثروتمند بزرگ استیو جابز و بنیان گذار شرکت اپل (+ تصاویر دوران جوانی)

تاریخ تولد: ۲۴ فوریه ۱۹۵۵

محل تولد: سان فرانسیسکو، کالیفرنیا

ملیت: آمریکایی

حرفه: کارآفرین، مخترع، بنیان‌گذار و مدیر ارشد اجرایی شرکت رایانه‌ای اپل

سال های فعالیت: ۱۹۷۴ تا ۲۰۱۱

درگذشت: ۵ اکتبر ۲۰۱۱ در پالو آلتو، کالیفرنیا

ادامه
پاتریک دمپسی بیوگرافی پاتریک دمپسی جذابترین مرد ۲۰۲۳

تاریخ تولد: ۱۳ ژانویه ۱۹۶۶

محل تولد: لوئیستون، مین

ملیت: آمریکایی

حرفه: بازیگر، رانندهٔ اتومبیل‌رانی

شروع فعالیت: ۱۹۸۵ تاکنون

ادامه
 محمدرضا حیاتی بیوگرافی محمدرضا حیاتی مجری اسبق صدا و سیما / حواشی زندگی وی

تاریخ تولد: ۲۷ دی ۱۳۳۴

محل تولد: آبادان

محل زندگی: تهران

حرفه: گوینده و مجری صدا و سیما 

شروع فعالیت: ۱۳۵۵ تاکنون

تحصیلات: لیسانس رشته علوم سیاسی

ادامه
زندگینامه آرتمیس یکم زندگینامه آرتمیس یکم نخستین بانوی دریاسالار ایرانی

تولد: سده ۵ (پیش از میلاد)، هالیکارناس

سلطنت: ۴۶۰–۴۸۴ پیش از میلاد

جانشین: ۴۸۴ پیش از میلاد

تاجگذاری: پیسیندلیس

درگذشت: سده ۵ (پیش از میلاد)

ادامه
یسنا میرطهماسب بیوگرافی یسنا میرطهماسب بازیگر نوظهور سینما

تاریخ تولد: ۲۸ فروردین ۱۳۷۸

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

آغاز فعالیت:  سال ۱۳۹۱ تاکنون

تحصیلات: دانشجوی رشته معماری

ادامه
زر امیرابراهیمی بیوگرافی زر امیرابراهیمی و حواشی زندگی او (+تصاویر)

تاریخ تولد: ۱۸ تیر ۱۳۶۰ 

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: سال ۱۳۷۸ تاکنون

تحصیلات: فارغ‌التحصیل رشته بازیگری تئاتر

ادامه
ویژه سرپوش